servicii

instalatii termice si ventilatie
instalatii electrice
instalatii sanitare
protectie la foc
audit energetic
energii regenerabile
Obiectivul companiei noastre este reprezentat de realizarea proiectelor de instalatii pentru constructii si de consultanta tehnica in domeniu.

Dintre activitatile specifice ne-am specializat in:
  1. Surse de energii neconventionale - instalatii cu pompe de caldura, panouri solare, plafoane racite/incalzite, pardoseala radianta, puturi canadiene si alte tipuri de surse de energie.
  2. Ventilatii/climatizare/incalzire - indiferent de tipul sistemului de incalzire/ climatizare utilizat (radiatoare, ventiloconvectoare, incalzire in pardoseala, aer conditionat tip split, sisteme VRV, etc.), sarcina noastra este sa le tratam cu aceeasi seriozitate pentru a obtine confortul termic optim pentru fiecare spatiu in parte. Desfumarea si evacuarea noxelor reprezinta intotdeauna o prioritate in proiectele noastre
  3. Instalatii sanitare si de stingere a incendiilor - pentru functionarea optima a sistemelor de alimentare cu apa, a retelelor de canalizare sau a instalatiilor de prevenire sau stingere a incendiilor, realizam o colaborare pentru toata durata proictelor cu verficatorii atestati MLPAT si cu verificatorii pe partea de siguranta la incendiu.
  4. Instalatii electrice (curenti tari, curenti slabi, BMS) - descriere instalatii electrice
 
Energy Systems EngineeringSnowdesign